Update: Otrava na galavečeru

Update: Otrava na galavečeru

Po dvou týdnech policie vydala další prohlášení týkající se událostí na Galavečeru v Diamantovém muzeu!!!

Podle posledních informací poskytnutých policií byly oba poškození propuštěni z nemocnice. K otravě došlo při konzumaci šampaňského, které speciálně na akci objednával asistent Nicka Danielse. Právě ten byl v pozdních hodinách převezen do nemocnice.

Policie místo zajistila a vzorek z lahve odeslala na testy do laboratoře, včetně moči všech poškozených. K zahájení trestního řízení došlo v ten samý večer, čím se roztočil kolotoč vyslýchání svědků, pracovníků muzea a všech, kteří měli na starost celý průběh večera.

Dle našich informací od zdroje z místní policie, v průběhu týdne podruhé povolala k výslechu Scotta Adamse (51), restauratéra, který je známý zejména jako vlastník luxusní restaurace Mordor na bulváru. Právě ten byl při galavečeru v čele cateringu a jeho personál zajišťoval celý jeho chod. Vyslýchán byl již večer po incidentu, ale policie nezjistila nijak převratné informace. Podle zjištěných informací byla ale druhou poškozenou právě jeho dcera. V dalších dnech policie plánuje vyslechnout znova pracovníky cateringového týmu osudného večera. Adamsovi byl zabaven pas a dle našich informací nebude moci do začátku další fáze řízení opustit Gold Pit.

Na programu vyšetřování je zjistit motiv aktu, který stále není nikomu jasný. Všechny indície ale poukazují na nezdařilý pokus o otravu samotného prefekta.

O průběhu vyšetřování vás budeme nadále infromovat!!!

Jonas Hendrickson