Hamiltonův vrah stále nenalezen

Hamiltonův vrah stále nenalezen

Už to brzy budou 4 roky a vrah radního Carla Hamiltona je stále na útěku.

Carl Hamilton, radní a zaměstnanec Hamilton Family Investment, před necelými 4 lety skonal během hádky v baru, kdy na něho pachatel vystřelil a záchranáři se jej snažili oživit, avšak bezúspěšně. Policie tehdy tvrdila, že ,,motivem mohla být hospodská rvačka, činnosti v Radě nebo motivem vraždy byla odplata za smrt Divine.“

Nutno dodat, že týden před smrtí, Hamilton zavnil nehodu, při které zemřela Ira Divine, rovněž radní Gold Pitu, a proto se spekulovalo, že to mohla být odplata za následky této nehody. Policie nyní obnovila vyšetřování na popud nového prefekta Nicka Danielse a celé Rady města. Policie prozradila, že hlavním motivem se zdá odplata za smrt Divine a ostatní možnosti jsou vyloučeny po opětovném výslechu svědků. Další informace už Policie nechtěla dále uvést, kvůli probíhajícímu vyšetřování.

Policie stále pátrá po muži kolem 34 let, výška kolem 190 cm, který s ním měl v baru spor. Kdokoliv kdo může podat zprávu či svědectví ohledně činu, ať se neprodleně obrátí na nejbližší policejní stanici jeho bydliště.

Henry Clarkson

Poznámka: Autor spolupracoval s Carlem Hamiltonem a Irou Divine v Radě města přes 2 roky.