Rossova krize středního věku

Rossova krize středního věku

Nově zvolený prezident Gold Pitu prochází nejspíše krizí středního věku a opět se ukázalo, že nestydatě svou manželku nadále podvádí…

Patrick Ross (36), nově zvolený prezident Gold Pitu se chopil funkce teprve tento týden a už to vypadá, že Gold Pit se má opět na co těšit. Ross, který poslední roky žil spíše ve stínu svého velkého strýce, se rozhodl vyjít opět na světlo a tentokrát ve velkém stylu. Nejenže opanoval volby na prezidenta, proti bezcennému bratrovi bývalého prefekta Henryho Clarksona, Chrise, ale zdá se, že brzy vymění i svou manželku, Amber Ross-Reed (33) za stejně starou verzi.

https://cdn.realitytvworld.com/images/heads/gen/embedded/1051677-l.jpg

Na předcházejících fotkách je vidět, že Ross nepouští do své intimní zóny pouze svou manželku (pokud ještě vůbec), ale i svou dlouholetou milenku, o které se spekulovalo předtím, než se oženil s Amber. Před necelým týdnem byl viděn Ross po schůzce s Michaelem Darbym, jeho strýcem a majoritním vlastníkem Darby Investment, s jeho dlouholetou milenkou. Už před lety se snažili Rossovi tvrdit, že na fotce je jeho sestra.

Amber nám na výzvy o komentář pouze lakonicky odpověděla na SMS: „Nebudu se s Vámi o tom bavit, je to naše soukormá věc.“ Nejspíše to vypadá, že problémy v ráji už přetrvávají až moc dlouho… Honeymoon sezóna skončila, kdy podá Ross konečně žádost o rozvod?

https://www.pinkvilla.com/files/styles/contentpreview/public/patrick1.jpg?itok=4_HCTGHa

Eleanora Calder