Kahard & Sweets Live – 4.1.

Nedělní večer se váže k jednomu pořadu, který je vysílán snad už s pravidelností sobě danou, až na pár týdnů výjimky. Ano, přesně tak, jedná se o Kahard & Sweets a dnešní večer nebude výjimkou.

Po krátké znělce tohoto pořadu se před kamerami objeví studio, ve kterém se většina odehrává a nakonec i dva hlavní aktéři, Erwin Kahard a Cameron Sweets. Oba dva jsou jako vždy oblečeni ve společenském, pro dnešek je to u Erwina obyčejný černý oblek s bílou košilí a černou kravatou, u Camerona tmavě modrý oblek, bílá košile, ale bez kravaty. Oba dva rozdávají úsměvy svým posluchačům v sále a když se na ně zaměří kamera, Cameron spustí jako první.
„Vítejte znovu u televizních obrazovek, drazí diváci.“ Přivátá všechny.
„Jsme rádi, že jste se rozhodli strávit tento čas s námi u Kahard & Sweets. Čeká vás toho totiž dnes hodně.“ Přislíbí nám naopak Erwin a s pobaveným úsměvem semkne ruce.
„Jako vždy Vás odměníme dávkou ironického humoru a Erwinovým šarmem. Můžete se však také těšit na naše hosty.“ Cameron udělá dramatickou pauzu. „Můžete se těšit na člověka, který má v tomto období dost napilno, Jamese McBrighta, střelmistra Londýnského ohňostroje a to není vše, svojí návštěvou nás dnes poctí i současný majitel nejznámějších rychlých špuntů na světě, Gustav Schampagne.“ Cameron mrkne spiklenecky do kamery, diváci se mají dnes opravdu na to těšit.
„A nejen na tyto dva naše hosty, ale i na doprovodný program, který jsme pro vás natočili v nákupní zóně, přesněji řečeno v Ikee.“ Dodá ještě Erwin a pak už se pomalu oba dva vydají ke svým židlím za stolem. Oba dva se pohodně usadí a zadívají se na sebe. Erwin se pobaveně usměje a zadívá se do kartiček před sebou.
„Silvestr jsme si náležitě užili, že Came?“ zahlásí Erwin. „Jako vždy na akci od studia, jen je škoda, že jsme museli s Leou odcházet dřív, kvůli Trishe, aby mohla jít spát. Jak to tu nakonec dopadlo?“
„O moc si nepřišel když o tom tak přemýšlím, všichni jsme se drželi střídmě střízliví, takže na nepřístojnosti ani nedošlo.“ Cameron skoro potutelně naznačí a potom vrhne nevinný úsměv do kamery. „Ale dost o tom co bylo minulý rok, už si si stihl dát předsevzetí, Erwine?“ Zeptá se Cameron a uvelebí se do svého obvyklého sedu. „Něco jako: Nebudu nadále systematicky děsit zákazníky v obchodě, který mi nepatří. I když to by se hodilo nám oběma, co říkáš?“
„To máš pravdu… Ale dal jsem si předsevzetí. Budu hodnější manžel, lepší bratr, zodpovědnější otec, vychovanější syn, kouřit jsem přestal už dávno a whisky si nikdy nezakážu, takže už není co víc. Ale ten tvůj návrh bych mohl promyslet.“ Odpoví mu Erwin a na obrazovky se dostane první dnešní video.
Je možno vidět jednu buňku upravenou jako malý byt, ve kterém jsou inspiračně udělané místnosti. Dovnitř proudí lidé a ven, dokud se tam neobjeví jen jedna žena, která si pomalu prochází místnosti, netušíc, že jí pozorují skryté kamery. V tu chvíli se ale objeví i záběr na Erwina a Camerona, kteří sedí někde mimo, mají vysílačku a sledují záběry z těch kamer. Cameron dá příkaz přes vysílačku a ke vchodu, kterým ta žena vešla, se najednou posune další pojízdná buňka, ve které je schovaný nějaký muž a vypadá jako toaleta. Žena vypadá zmateně a neví kudy má odejít. I po poradě s tím mužem nenajde východ, který je schovaný ve skříni.
Pánové se na tom očividně dost baví, protože jejich smích je slyšet i vidět každou chvíli.
Dalšími zákazníky, kteří jim vkročí do pasti jsou dva muži. Opakuje se ten samý proces se zatarasením východu, až na to, že nyní tam jeden z asistentů Kahard & Sweets sedí na tom improvizovaném záchodě a čte si časopis. To se opakuje několikrát a s několika lidmi, které zde uzavřou. Až na dvě ženy, které jsou si zřejmě absolutně jisté, že přišly tímto záchodem a chudáka asistenta nenechají ani kloudně vykonat falešnou potřebu, protože o tom s ním pořád spekulují.
Vrátíme se zpět do studia, kde sedí s úsměvem Cameron i Erwin a obecenstvo se zřejmě také bavilo.
„Víš, Came, před tou koulovačkou jsem docela litoval, že tam s Leou nejdeme, ale když jsem viděl zprávy a tebe, tak mě ta lítost docela rychle přešla. Vyváleli jste aspoň Henryho ve sněhu?“ zeptá se ho Erwin.
„Bylo velmi zábavné, náročné a nebezpečné. Těmito třemi slovy mohu shrnout celou akci, ale pro tebe Erwine to trochu rozvedu.“ Cameron si promne svoje věčné strniště a pokračuje dál v nezávazné konverzaci.“Náš milovaný Henry byl nakrmen sněhem od Jimmiho, jinak řečeného sněhuláka, který fungoval jako obranná hradba mojí sestře, která díky tomu ukořistila vlajku. Konec pohádky, líbil?“ Zeptá se Cameron Erwina s úsměvem, ale vzápětí o znovu přeruší. „Ale ještě je t jedna věc, uzavřel jsem totiž jednu sázku, takže hádej, který moderátor se dnes bude máchat ve sněhu? Můžeš třikrát.“ Dodá ještě trochu ironickým tónem a konečně tím předává slovo Erwinovi.
„Zapomeň, budeš tam mít svou pusu. Doufám, že ti chutná sníh.“ Zadívá se na něj samolibě Erwin a pak se usměje. „Ale dost s tím. Myslím, že nadešel čas na naše hosty.“
Inspirace

Napsat komentář