Nová radní: Bigamie se neštítím

Nová radní: Bigamie se neštítím

Nová radní, Gabrielle Williams (51), se zúčastnila otevření nového karaoke baru a prozradila nám perličky ze svého života.

Tato zralá žena vypadala vždy, že ví co přesně od života chce. Má za sebou perfektní kariéru a kousek, ještě před sebou. Začala od píky, kdy ještě za dob primusů, vybudovala dobré jméno v místní společnosti a po převratu se rozhodla vstoupit do soukromého sektoru. Jmenovitě do Darby Investment, posléze do Hamilton Family Investment, kde se stala vedoucím právního oddělení. Zanedlouho svůj post vedoucího zanechá, jelikož se ujme na plný úvazek nové pozice radní.

Na otevření karaoke přišla v dobrém rozmaru, v krásných šatech od Valentina, a usmívala se na všechny strany. Nepřišla tentokrát s partnerem a zeptali jsme se proč. Sdělila nám, že žijí s manželem ve volném vztahu a tento večer šla tzv. „lovit zajíčky“ do místního baru. Takto otevřeně s námi nikdo, ještě nemluvil a nevíme tedy, jestli je to vůbec senzace!

Práskla o sobě, ještě to, že žila ve pětiúhelníkovém vztahu, kdy ona přivedla do vztahu toho pátého! Vstkutku netradiční žena na vysoké pozici. Rozhovor poskytovala značně přiopilá, nejspíše její děti James a Laura nebudou mít radost, až si přečtou nové zprávy o její mamince, která je až moc otevřená ke všem i všemu.

Eleanora Calder