Shephard Tylen

Přezdívka hráčeGoodHood
JménoShephard Tylen
Věk20
Zaměstnánístudent
Místo pobytuGold Pit
PůvodMinnesota, USA
Stavsvobodný
AvatarBooboo Stewart
Shephard je z těch lidí co si na lecčem potrpí, například na oblékání. Jeho nejoblíbenějším kusem oblečení je jeho černá „arafatka“, kterou objevil 3 roky zpátky na výletě v Evropě, kde objevil i pár košilí (včetně červeno – černé, kostkované, kterou si už zapálil, několikrát polil džusem a se kterou se už tolikrát obvázal, že už na ni začal vtipkovat, že je v jeho košili více jeho krve než v něm samotném) a dvoje džíny, které měl celkem rád. Měl, protože u Shepharda moc dlouho džíny nevydrží, vždycky si je nějak prodře při nějakém svém výletu. Co se týče bot, tak u něj jednoznačně vedou tenisky. Prostě jednoduché klasické neznačkové tenisky, kterým se po roce objeví díra v podrážce, a které i přesto nosí další rok. Jak už bylo zmíněno, tak má rád košile, ale i nějaké ty trička samozřejmě taky nosívá, jenom když může, tak dá přednost košili. Pokrývky hlavy nenosí, protože mu prý nejsou pohodlné a stejně tak i sluneční brýle. Kromě džín také nosívá tříčtvrteční kalhoty výhradně nekřiklavé barvy. Nemá moc rád „legíny“, které jsou v Gold Pitu v módě. Když je doma, tak si rád oblékne něco pohodlného, třeba tepláky a tričko, popřípadě nějakou mikinu.

Shephard je velmi ambiciózní a taky snílek. Je to romantik a rád si sám pro sebe hraje na kytaru, i když neumí zpívat. Je velmi citlivý, ale když prostě musí s někým poprat, když do něj dotyčný neustále rýpe, tak se s ním popere, ale není z toho moc nadšený. Neumí oslovit dívku (až na výjimky kdy se zeptá na nějakou blbost, jako kolik je hodin, a podobně), aniž by mu nějak, jakkoliv naznačila, že s ním chce mluvit. Je to introvert, ale nechce jím být a chce se s nějakou dívkou sblížit (nikdy neměl holku, jelikož co se týče dívek, tak je tak trochu perfekcionista) a najít si více kamarádů. I přesto, že je to romantik, tak si čas od času rád poslechne elektro, nebo rock. Nejradši má starší hity, jako Green Day. Je rád u počítače, nebo techniky obecně. I přesto, že rád experimentuje a zajímá se o hardware, tak má velmi blízký vztah s počítačovými hrami, zejména Fantasy a Sci-fi a především se zajímá o prostorové hry, kdy je hráč snímán a jeho pohyby jsou zkopírovány do hry. Má rád jednoduchou a lehce moderní architekturu a design. Nemá rád alkohol, ani cigarety, ani nic podobného. Na druhou stranu zbožňuje kávu. Taky si občas rád něco sám uvaří. Je dost nepořádný, například není nic zvláštního když u něj doma najdete ponožku na parapetu a kytaru v posteli.
Neumí moc dobře tančit, což je další důvod proč se nezná s moc holkama. Mezi jeho oblíbená jídla patří například pizza, Koka-Cola (*vymyšlená značka, není to nijak důležité) a CheeseSandwich z bistra pár ulic od domu jeho rodičů, kde ho brávali na oslavy narozenin. I když si to nikdy nepřiznal, tak byl ve svých 16ti letech zabouchnutý do do mladé servírky v již zmíněném bistru (Byla to zrzka s pihami na obličeji, zelenýma očima a štíhlýma dlouhýma nohama).
Když mu bylo sedmnáct měl lehkou nadváhu, z části kvůli svým rodičům, ale i tak na tom byl pořád líp než většina ostatních. Tehdy si řekl, že by chtěl zchudnout a začal cvičit, jezdit na „dobrodružné“ výlety a sem tam si zašel do posilovny. Po dvou letech už nejen, že zchudl, ale už se mu začaly i rýsovat svaly. Díky svým výletům získala jeho pokožka lehce nahnědlou barvu. Na jeho těle by se dalo najít hned několik jizev, například na levém boce má poměrně velký „flek“ , který vznikl, když na jednom ze svých výletů spadl na smrkovou kládu a poškrábal si celý bok. Nebylo to nic vážného, ale štípalo to jako čert! Dřív nosíval delší vlasy, ale když nastoupil na univerzitu, přišlo mu to poněkud nevhodné a tak se ostříhal a od té doby nosí krátký sestřih. Jeho oči jsou hnědé, ačkoliv byly dřív tmavší a skoro až černé.
Na střední školu Shephard chodil na Střední školu Umělecko-Technickou, kde se sice projevila jeho umělecká stránka a naučil se hrát na kytaru, ale stejně si jako vysokou školu vybral Vysokou Technicko – Grafickou školu s experimentálním programem výuky, kde se naučil pracovat s počítači a grafikou a především s hardwarem. Zde začaly jeho experimenty. Nejdřív se snažil o „generátor štítů“ z čehož se nakonec vyklubalo skutečně jakési silové pole, které ale odpuzovalo pouze měď (doteď nepřišel na to jak se mu to povedlo). Pak vytvořil ještě mnoho dalších podivností, jako vrtuli, která dokáže měnit „tóny“ podle množství proudu, který prochází mechanismem (nahrál si tak dokonce písničku).
Po dokončení vysoké školy nastoupil na Univerzitu, ale ve svých 20 se rozhodl, že přestoupí do Univerzity v Gold Pitu, kde se podle něj může projevit jeho technický um a navíc se mu donesly zvěsti o tom, že někde poblíž komplexu, ve kterém se nachází město, by mohla být další podobná jeskyně a to si Shephardův dobrodružný duch nemůže nechat ujít.

Napsat komentář