Podrobnosti k Podzimnímu plesu

http://d2ydh70d4b5xgv.cloudfront.net/images/3/3/12x8-print-elegant-soiree-c19th-victorian-elegant-lady-fancy-dress-dance-party-a590b30ad3fea419d633ad1daecc18e9.jpg
Jak jistě víte, dnes je pro Vás připravená akce Podzimní ples, který se bude konat v Kulturním domě v centru Gold Pitu, na obvyklém místě veselek, plesů a významných akcí ve městě.

Tato akce se bude konat na herním fóru v tématu Podzimní ples, kterou naleznete v podsekci Akce. Na konci článku budete mít odkaz do tohoto tématu.
Pro lepší komunikaci bude lepší, když budete na chatu a tam si domlouvat hry. Přijďte všichni na chat 15 minut před akcítedy 18:40, pokud se nezpozdíte na akci.
Dnes akce bude s vypravěčem, jestli nenastanou žádné změny, takže se hraje podle pořadí. Ve vlastním zájmu doporučujeme, abyste psali výstižné posty (ne zas na 3 řádky) ale aby Vám to netrvalo 3 hodiny jeden post. Budete se navzájem zdržovat a z akce nic mít tím pádem nebudete. Na akci už je přesný line up, co a jak má proběhnout, proto prosím buďte k ostatním ohleduplní a pište své posty nejrychleji, jak dokážete, jelikož se bude hrát podle přesného pořadí dle prvních postů. Předpokládaný konec dnešní akce je po půlnoci.
Chci připomenout, že Vaše postavy mají být odění v black tie (viz. etiketa na Googlu ;)).
Akce začne od 18:55 a prosím, abyste přispívali do tématu až po tomto čase 🙂
Tady je slíbený odkaz přímo do tématu 🙂 – http://lifeunderground.wz.cz/viewtopic.php?f=45&t=199

Užijte si dnešní hru!

Napsat komentář