Jarní trhy

Jak je tomu již tradicí, i v podzemí se poctivě vitá jaro. Přestože by se zde využívanou technologií nebylo složité zařídit celoroční léto nebo naopak zimu, vedení města se snaží o co nejpřesvědčivější napodobení takových cyklů počasí, se kterými se běžně setkáváme i na povrchu.

Od znovuotevření města půjde o první jarní slavnosti, pokud ale čekáte obzvlášť velkou změnu, jste na omylu. Tradice je tradice, a tak jako v roky předešlé se na víkend město pustí do vítání teplého počasí. Zlatým hřebem celých slavností jsou ovšem jarní trhy na náměstí.

Na trzích budete mít možnost nakoupit spoustu čerstvé zeleniny a ovoce, bylinek a koření nejen od místních hospodářů, ale také z koutů celého světa. Chybět nebudou ani stánky s květinami a vším, na co si nadšení zahrádkáři oslavující příchod jara jen vzpomenou. K dostání zde bude také spousta jarních dekorací, včetně pletených košíků, které si můžete i sami zkusit uplést a svůj výtvor si poté hrdě odnést domů.

O občerstvení se postarají místní podniky, jejichž stánky najdete po celém náměstí. Budete si tak moci koupit čaje i kávu, alkoholické i nealkoholické nápoje, k jídlu bude k dostání zase vše od tradičních trhových pokrmů až po ochutnávky ze světové kuchyně.

Nechte kabáty doma, nahoďte úsměv a pojďte přivítat jaro do Gold Pitu!

 

Datum: 27. března – 3. dubna
Čas: 27.03. 16:00 do 03.04. 23:59
Místo konání: Náměstí
Dress code: co najdete ve skříni
Vypravěč: ? ? ?

Odkaz na fórum

Svou účast prosím potvrďte na Discordu!

Nezapomeňte, s postavami, které se zúčastní akce, nesmíte během týdne hrát jinde než na akci!

Těšíme se na Vás a na společnou hru!
Publikováno v Akce