Mrtvola ve Sportovním komplexu!

Mrtvola ve Sportovním komplexu!

Dnes nad ránem byla nalezena mrtvola na basketbalovém hřišti ve Sportovním komplexu, v Jižní periferii!

Šok pro obyvatele Gold Pitu! Po posledním klidném měsíci se ve městě opět něco děje, tentokrát v negativním slova smyslu. Dnes nad ránem byla nalezena mrtvola muže ve věku kolem 25 let, který byl nejspíše usmrcen násilným způsobem. Policie dostala během dnešního rána informaci o tom, že na hřišti leží nehybná osoba a po příjezdu policisté konstatovali jeho smrt. Policejní prezidium se zatím nevyjádřila k této vraždě a uspořádá tiskovou konferenci příští týden. Podle našeho zdroje byl usmrcen kolem deváté hodiny večerní.

Dle spekulací se jedná o zahraničního studenta, který přijel na studijní pobyt na místní univerzitu. Proslýchá se, že přeprodával omamné látky v novém Karaoke baru na náměstí každý pátek a víkend. Nejspíše šlo o vyřizování účtů v podsvětí, ale jde pouze o nepotvrzené informace, které jsme dostali tipem od čtenářů.

Pokud jste si všimli něčeho neobvyklého během včerejšího večera ve Sporotvním komplexu, fyzicky či telefonicky nahlašte tyto poznatky policii v místě vašeho bydliště.

Eleanora Calder