Clarkson kašle na Gold Pit

Clarkson kašle na Gold Pit

Sotva neuběhl ani den od voleb a dnes byl v ranních hodinách zachycen Clarkson na Francouzské riviéře, jak si užívá moře se spoře oděnými osobami.

Bývalý prefekt, samozvaný sloupkař a novinář Henry Clarkson (34) byl dnes kolem deváté viděn v Saint Tropez, jak si užívá volna, ani 24 hodin po volbách, s kamarádem a nejspíše se svou novou láskou či láskami. Tentokrát to vypadá, že Clarkson už o dost více zrelaxovaně než během akce pořádané městem pod názvem „Znovuotevření města“. Spekulovalo se po akci, že Clarkson je na pokraji vyhoření a mentálních problémů. Máme exkluzivní zdroj, který hovoří, že Clarkson docházel za psychiatričkou každý den po práci a odcházel vždy v horším stavu.

Po vztahu s bývalou radní a knihovnicí Danielle Killiene (27) se na veřejnosti neukázal s žádnou novou partnerkou, kromě excesu s prostitutkami, o kterých jsme přinesli zprávu před 5 lety. Na společenské akce pravidelně docházel sám a díky tomu se vyrojily spekulace o jeho sexuální orientaci, podpořenou změnou jeho stylu.

Eleanora Calder